Menu
Menu
-
-
Matrasmaat
Breedte matras
Prijs
Levertijd
Korting

Caap

Caap

Met een Caap' matras bent u verzekerd van ondersteuning en comfort, voor een zorgeloze nacht. Het hoogstaande matras van Caap' is innovatief, drukverlagend, ademend, hypoallergeen, heeft een verwijderbare hoes en wordt lokaal, in België, geproduceerd. De Paarl matras van van Caap' is geschikt voor ieder lichaamstype dankzij het samenspel van de drie unieke lagen : De stevige Paarl-ondersteuningslaag, de Visco-tussenlaag en de e ademende soft foam comfortlaag. Bekijk hier het product of lees verder voor meer informatie over Caap'.

Caap' Matras

Het Hybride matras van Caap' is geschikt voor ieder lichaamstype, dit komt door de speciale combinatie van drie specifieke schuimlagen. De eerste schuimlaag is een stevige Paarl-ondersteuningslaag, deze biedt ideale lichaamssteun met haar 7 comfortzones. Als tweede laag is de Visco-tussenlaag, deze laag zorgt voor een ideale drukverdeling van uw lichaam. Als laatste heeft het matras een ademende softfoam laag die warmte- en vochtregulerend werkt.

Caap’ is een merk wat gevestigd is in België, de productie van de Paarl-matrassen wordt dus ook in België uitgevoerd. Met de jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort kan er de best mogelijke kwaliteit en service gegarandeerd worden. Geniet van pure en harmonieuze slaap met dit hoogstaande matras en Caap’ de nacht.