Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

BLCKOUT

alle producten van BlackoutBLCKOUT maakt duurzame kwalitatieve dekbedovertrekken. Het merk wilt bij de productie van de dekbedovertrekken maatschappelijk verantwoord ondernemen en zich focussen op verduurzamen. Het bewijs hiervan is te zien aan het GOTS keurmerk wat het bedrijf bezit. Ze vinden dat het accepteren van onverantwoordelijk gedrag tegenwoordig de norm is en BLCKOUT zegt dat maatschappelijk verantwoord gedrag je dan in een rebel maakt. Met deze boodschap zal BLCKOUT zich maximaal inzetten voor het verduurzamen van jouw slaapkamer.

BLCKOUT dekbedovertrek

Bent u op zoek naar een stijlvol, comfortabel en tevens duurzaam dekbedovertrek? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van het duurzame merk BLCKOUT. Een BLCKOUT dekbedovertrek is een tijdloze klassieker en dankzij de trendy designs een eyecatcher in uw slaapkamer. Bovendien is het BLCKOUT dekbedovertrek duurzaam geproduceerd en vervaardigd uit fijn gekamd katoen. Hierdoor is het BLCKOUT dekbedovertrek ademend en vochtregulerend. Geniet van optimaal slaapcomfort met een BLCKOUT dekbedovertrek.

BLCKOUT duurzaamheid

Dekbedden van BLCKOUT worden duurzaam geproduceerd. Bij de productie zet het bedrijf zich in om te blijven voldoen aan de eisen waar het GOTS keurmerk om vraagt. Bij het "Global organic textile standard" keurmerk wordt het volledige productieproces van het textiel beoordeelt. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden van de arbeiders. Dit keurmerk is op elk product van BLCKOUT te vinden. Op Bedsupply is een ruimassortiment van het beddengoed van het merk te vinden. Wees een rebel en kies voor de duurzame dekbedovertrekken van BLCKOUT.