Menu
Menu
-
-
Beddinghouse: Geef warmte door
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Geef warmte door

Warm slapen in de winter onder flanel

Koop een flanel dekbedovertrek van Beddinghouse om u warm te houden deze winter! Verdien deze investering direct terug, doordat u de verwarming een graadje lager kan zetten. Tijdelijk is zo'n heerlijk warm dekbedovertrek ook nog eens extra voordelig.

Alle Beddinghouse flanel is gemaakt van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk en ademend product dat goed vocht absorbeert. Bij flanel wordt de stof aan beide kanten geruwd waardoor ze wolliger en dikker is dan gewoon katoen. Hierdoor voelen deze dekbedovertrekken heel warm en zacht aan, waardoor deze perfect zijn voor de koude winternachten.

Slapen onder het eerste circulaire dekbedovertrek!

Op zoek naar een duurzaam dekbedovertrek? Kies dan voor dekbedovertrek Arvin gemaakt van een zeer zacht flanel, 100% katoen. 30% bestaat uit gerecycled post-consumenten afval. Voor het maken van dit overtrek wordt textiel ingezameld en gesorteerd. Door een mechanisch recycleproces (het textiel wordt in stukjes gehakt en vervezeld) worden er nieuwe garens gemaakt. Om de kwaliteit hoog te houden wordt het gerecyclede katoen gecombineerd met 70% regulier katoen. Dit dekbedovertrek heeft alle eigenschappen van 'gewoon' katoen flanel en vermindert daarnaast de impact op het milieu.