Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Beddinghouse x Van Gogh Museum

Beddinghouse x Van Gogh Museum

Op deze pagina vindt u de prachtige collectie uit de serie Beddinghouse x Van Gogh Museum. De prachtige dekbedovertrekken op deze pagina zijn voorzien van prachtige afdrukken geïnspireerd op de kenmerkende collectie van wereldberoemde schilder Vincent van Gogh. De prachtige kleuren en patronen zorgen ervoor dat deze overtrekken en kussens een perfecte toevoeging vormen aan elke slaap- of woonkamer. Uiteraard is deze collectie voorzien van een hoge kwaliteit, zoals u kunt verwachten van de producten van het merk Beddinghouse.

Van Gogh Museum Beddinghouse

Wanneer u kiest voor een dekbedovertrek of sierkussen van Beddinghouse x Van Gogh Museum kiest u niet alleen voor stijl, maar ook voor kwaliteit. De producten worden enkel gemaakt van hoogwaardige materialen, welke zeer comfortabel aanvoelen en beschikken over een lange levensduur. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints, dus neem gauw een kijkje op deze pagina van Bedsupply. Gebruik de handige filter aan de linkerzijde om direct naar de juiste kleur te zoeken.

Beddinghouse van Gogh

Met de prachtige van Gogh collectie van het bekende merk Beddinghouse krijgt elke slaapkamer een geweldige ambiance om van te dromen. Door de schitterende kleuren, motieven en stoffen maakt deze collectie van iedere slaapkamer een stijlvolle ruimte. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat de dekbedovertrekken, maar ook de kussens, een lange tijd netjes voor gebruik blijven. Op Bedsupply bieden wij u graag de schitterende van Gogh collectie aan.

Van Gogh dekbedovertrek

De Vincent van Gogh collectie van Beddinghouse fleurt uw slaapkamer helemaal op. De dekbedovertrekken zijn geïnspireerd op de stijl van Van Gogh en zien er prachtig uit. Daarnaast zijn de comfortabele dekbedovertrekken ieder voorzien van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze jaren mee gaan. Met behulp van de filters links op de pagina vindt u gemakkelijk uw perfecte dekbedovertrek!