Kussenbeschermer Yumeko Ecru

Kussenbeschermer Yumeko Ecru

Yumeko
€ 19,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • Merk: Yumeko
 • Materiaal: 100% Biologisch geborsteld katoen flanel
 • Kleur: Ecru
 • Voorzien van ritssluiting
 • 260 gram / m²
 • 100% Ecologisch
€ 19,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Deze kussenbeschermer is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit geborsteld katoen flanel en zorgt ervoor dat uw kussen langer in een betere conditie blijft, omdat de beschermer vochtwerend is. De ritssluiting aan de zijkant van de beschermer zorgt ervoor dat het kussen op zijn plek blijft en niet gaat schuiven. Het mooie van dit product is dat het 100% biologisch katoen flanel is, wat inhoudt dat er geen pesticiden of andere chemicaliën aan de productie te pas zijn gekomen. Daarmee is deze kussensbeschermer zeer vriendelijk voor de huid. Tevens draagt deze kussenbeschermer het Yumeko Fairtrade keurmerk, dat staat voor eerlijke handelsvoorwaarden voor de Indiase katoenboeren. Deze kussenbeschermer wordt per stuk geleverd.

 

Yumeko

Yumeko is een Nederlands merk dat duurzaamheid en oog voor het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Yumeko heeft een prachtige collectie bad- en beddengoed, waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de mooiste en fijnste natuurlijke materialen. Voor de productie geldt dat alles uitgevoerd wordt met groot respect voor mens, dier en milieu. Alle producten van Yumeko hebben een eco- en of fairtrade certificaat. Hiermee wil het bedrijf bewijzen dat een milieuvriendelijke productie en betaalbare prijzen ook samengevoegd kunnen worden.

Global Organic Textile Standard

GOTS is wereldwijd het toonaangevende keurmerk voor biologische textielproducten, zoals katoen en wol, in kleding maar ook en bed- en badproducten. GOTS stelt strenge eisen aan de milieuaspecten van het gehele productieproces: van verwerking, productie, tot de verpakking, etikettering, handel en distributie van het textiel. Jaarlijks worden controles gedaan op milieu, dierenwelzijn en de sociale omstandigheden van de mensen die de producten maken. Ook Yumeko heeft het GOTS keurmerk.

Fairtrade

Producten met het Max Havelaar Fairtrade keurmerk garanderen u dat er is ingekocht tegen een rechtvaardige prijs en onder eerlijke handelsvoorwaarden. Afspraken over prijszekerheid en stabiliteit met kleinschalige producenten (boeren en fabrikanten) in ontwikkelingslanden stellen hen in staat in het levensonderhoud van hun gezin te blijven voorzien en om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang. Bij Fair Trade wordt ook rekening gehouden met de ecologische en sociale omstandigheden ter plaatse. Ook Yumeko heeft het Fairtrade keurmerk. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

 1. 5
  3 september 2019
  Mooi, praktisch en schitterende kwaliteit
  Pluspunten
  +
  Rits
  +
  Dik
  +
  Eco

  Heb nooit eerder zo’n mooie molton kussensloop gehad. Wel wat prijzig maar ik vind het toch onterecht dit als minpunt aan te geven. Ik heb in dit geval gekozen voor waar voor mijn geld krijgen.

 2. 5
  3 september 2019
  Mooi, praktisch en schitterende kwaliteit
  Pluspunten
  +
  Rits
  +
  Dik
  +
  Ecco

  Heb nooit eerder zo’n mooie molton kussensloop gehad. Wel wat prijzig maar ik vind het toch onterecht dit als minpunt aan te geven. Ik heb in dit geval gekozen voor waar voor mijn geld krijgen.

 3. 5
  28 augustus 2019
  De beste kwaliteit molton kussensloop
  Pluspunten
  +
  Heel mooi en dik
  +
  Katoen stretch
  +
  Met rits

  Mooie koop. Met 1 molton kussensloop was iets vreemds aan de hand maar heb na tel.contact direct een nieuwe toegestuurd gekregen.

 4. 5
  21 december 2016
  niet zo maar een molton

  Oragnisch textiel heeft vaak voordelen, maar als molton kussensloop zou nooit meer iets anders willen.
  vochtopnemend, kwaliteit rits is top, wassen en drogen.

 5. 5
  20 juni 2016
  kwaliteitsvol ecologisch materiaal

  Enige kussenbeschermer met maat 50x60 cm (voor Ikea kussen) die ik kon vinden! Kwaliteitsvol. Handige rits.

Andere klanten kochten ook