Menu
Menu
-
-
Type Kussen
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat Kussen
Hardheid Kussen
Type Slaper
Merk
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Slaapkussen

Bedsupply beschikt over een groot assortiment slaapkussens. Een goed kussen is belangrijk voor de gewrichten en voor een goede nachtrust. Naast het juiste matras en een goede bedbodem draagt een kussen voor minstens 20% bij aan een goede nachtrust. Het belang van goede hoofdondersteuning is dus groot, maar de noodzaak voor een stevig of zacht kussen verschilt per slaper en voorkeurshouding. Bedsupply heeft hiervoor een uitgebreid assortiment zodat er voor elke slaper een perfecte match gevonden kan worden.

Kussen om te slapen

De voorkeurspositie om in te slapen verschilt per persoon. Een uitgebreid assortiment aan kussens biedt comfort voor elke slaaphouding. Zo hebben buik- en rugslapers een zacht kussen nodig, omdat dit relatief plat is. Dit is nodig om te voorkomen dat er een verkeerde hoek tussen het oor en de schouders ontstaat. Een zacht kussen verkleint de afstand tussen het bed en het hoofd, waardoor de kans op nek- en schouderklachten wordt geminimaliseerd. Zijslapers hebben, afhankelijk van hun postuur, juist een medium tot stevig kussen nodig. Dit zodat de wervelkolom optimaal ondersteunt wordt in deze slaaphouding, en de zijslaper zo geen last van de nek of schouders krijgt. Bedsupply biedt voor iedereen het juiste kussen, zodat elke slaper van een heerlijke nachtrust kan genieten.

Hoofdkussen nekklachten

Loopt u rond met nekklachten? Dan is het van belang om een goed kussen in huis te halen die uw nek de steun geeft die het nodig heeft. Zo kunnen mensen die slapen op hun zij het beste voor de aanschaf van een kussen gaan die de ruimte tussen nek en matras volledig opvult. Voor de mensen met schouderklachten kan een kussen met veel kussenvulling in zijn of haar nek de druk op de schouders wegnemen. Hierbij dient de nekwervel wel in een rechte horizontale lijn te liggen met de rugwervel.