Menu
Menu

Hoofdkussen Double Face Ducky Dons

1 review
69.95
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Bent u een zakelijke klant en/of wilt u grote aantallen bestellen?
Neem dan contact op via offertes@etrias.nl

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

Dit double face kussen, is een traditioneel hoofdkussen met een verdeling in twee kamers. Eén zijde gevuld met zachte 90% eendendons, de andere zijde met gesorteerde eendenveertjes. Hierdoor ontstaat een comfortabel hoofdkussen met twee verschillende eigenschappen namelijk zacht en stevig. De kant met de zachte eendendons heeft echter toch een zekere ondersteuning omdat de onderzijde van het kussen harder is door de veren die hiervoor zijn gebruikt.

Over Ducky Dons

Ducky Dons dekbedden worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort. In tegenstelling tot wat veelal gedacht wordt, is een donzen dekbed een uitstekende keuze voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden vaak toegekend aan allergie voor dons en veren. Deze allergische reacties worden echter niet veroorzaakt door dons of veren maar door de aanwezigheid van de huisstofmijt in de slaapomgeving. Omdat een donzen dekbed in vergelijking met een synthetisch of wollen dekbed de beste vochtregulerende werking heeft, zijn donzen dekbedden en hoofdkussen geen favoriete verblijfplaats voor huisstofmijt. Ook heeft Ducky Dons de tijken van de donzen dekbedden fijner geweven dan dat van een synthetisch of wollen dekbed waardoor het binnendringen van huisstofmijt wordt tegen gegaan.

Specificaties

EAN
8718719724125
Puntkussen
Merk
Ducky Dons
Kleur
Wit
Materiaal tijk
Katoen
Vulling
Eendendons
Afmeting
60 x 70 cm
Hardheid
Zacht / Stevig
Type Slaper
Zijslaper / Rugslaper
Keurmerk
Nomite / Downafresh / Anti allergie

Reviews

Masha

17 april 2015

Heerlijk geslapen

Ik heb voor het eerst weer lekker geslapen dankzij dit kussen. Voor mij is de harde kant toch beter dan de zachte, voordeel is dat je kan kiezen.

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!