Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Wieg

Bent u op zoek naar een hoeslaken voor een wieg? Dan bent u bij Bedsupply aan het juiste adres! In ons assortiment heeft u een ruime keuze in hoeslakens voor rechthoekige wiegen van merken als Briljant en Lodger. Deze merken maken enkel hoeslakens van topkwaliteit, waardoor u lange tijd bent voorzien van een uitstekend hoeslaken! Daarnaast zijn deze gemaakt van een goed doorademende stof en zijn deze verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren, waardoor het hoeslaken uitstekend met het interieur gematcht kan worden!

Hoeslaken 40x90

Het grote assortiment wieg hoeslakens bij Bedsupply zorgt ervoor dat u altijd een goed hoeslaken voor uw pasgeboren kind kan vinden. Aangezien uw kind in de eerste levensperiode veel op het matrasje ligt, is het van groot belang dat het hoeslaken van hoge kwaliteit is. Een veel voorkomende maat voor baby hoeslakens is 40 x 90 cm. De hoeslakens in ons assortiment zijn daarnaast ook nog eens voorzien van leuke prints en kleuren, waardoor het wiegje er vrolijk bij zal staan en uw kindje heerlijk kan slapen.

Hoeslaken 40x80

Naast bovenstaande maat is de populaire 40 x 80 cm ook ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Binnen deze maat heeft u de keuze voor materiaal, merk en kleur. Wat past het beste bij uw kind? Scroll door de pagina en ontdek ons veelzijdige assortiment. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij onze specialisten van de klantenservice.