Menu
Menu
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Peuterbed

Een hoeslaken voor een peuterbed heeft over het algemeen een afmeting van 70x150 cm. Dit zijn de afmetingen van het matras van een peuterbed, wat vaak wordt gebruikt tussen een ledikant of wiegje en 1-persoonsbed in. Wanneer uw kind namelijk net uit het ledikant of de wieg komt, is een 1-persoonsbed vaak nog veel te groot. Alle onderstaande hoeslakens en matrasbeschermer zijn van zeer hoge kwaliteit en van topmerken, waardoor ze enorm lang meegaan en goed doorademen.

Hoeslaken peuterbed 70x140

Heeft u nog een hoeslaken nodig voor het bed van uw peuter? In ons assortiment bieden wij diverse hoeslakens voor peuterbedden aan in de maat 70 x 140 cm. Deze specifieke maat wordt vaak gebruikt voor peuterbedden. De hoeslakens op deze pagina worden gemaakt van diverse stoffen. Door gebruik te maken van de filters kunt u zelf uw voorkeuren aanvinken om het shoppen makkelijker te maken.

Hoeslaken peuterbed 70x150

Naast bovenstaande maat vindt u bij Bedsupply ook de populaire maat 70 x 150 cm. Doordat de maat lekker groot is voor uw peuter gaat het nog jaren mee. Binnen deze maat kunt u nog kiezen voor het materiaal, het merk en de kleur van het hoeslaken. Welk hoeslaken is geschikt voor uw peuter?