Menu
Menu
-
-
Type Hoeslaken
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Katoen-Satijn

Katoen-satijnen hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen die zo dicht op elkaar is geweven dat er een mooie gladde satijn-stof ontstaat. Een hoeslaken van katoen-satijn heeft dus dezelfde eigenschappen als een normaal katoenen hoeslaken zoals ademend en vocht opnemend maar is nog wat lekkerder zacht om op te liggen. Een katoen-satijnen hoeslaken heeft een lichte glans en geeft een heerlijk luxe gevoel.

Katoen satijn hoeslaken 180x200

Bovenstaande hoeslakens zijn gemaakt van 100% katoen-satijn wat de meest luxe vorm van katoen is. Katoen-satijn is een stof die nauwelijks rekbaar is; sommige mensen vinden dit een nadeel omdat het hoeslaken niet uit zichzelf strak om het matras trekt. Indien u zo'n hoeslaken zoekt kunt u beter kiezen voor een jersey hoeslaken. Een populaire maat katoen satijn is 180x200. Voor mensen langer dan 185 cm wordt niet aangeraden dit formaat te nemen. Dan kunt u 's nachts koude voeten krijgen.

Katoen satijn hoeslaken 160x200

Zoals hierboven beschreven zijn katoen-satijnen hoeslakens nauwelijks rekbaar en toch immens populair. De katoen-satijnen hoeslakens van 160x200 in ons assortiment worden aangeboden door kwaliteitsmerken binnen de beddengoed wereld en garanderen u hoeslakens van goede kwaliteit. Door de veel verschillende kleuren die aangeboden worden kan kiezen soms lastig zijn. Maak zeker gebruik van de filters om deze keuze te vergemakkelijken.