Menu
Menu
-
-
Type Product
Type Hoeslaken
Materiaal
Kleur
Breedte Hoeslaken
Lengte Hoeslaken
Merk
Serie
Hoekhoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Hoeslaken Extra Lang

Onderstaande hoeslakens zijn extra lang en dus geschikt voor bedden van 210 of 220 centimeter lang. Extra lange hoeslakens van katoen en satijn worden op maat zo lang gemaakt en de hoeslakens met stretch zoals jersey en velours passen door de rek in de stof vanzelf om extra lange matrassen. Tevens liggen deze materialen uitermate comfortabel, zodat u gegarandeerd een heerlijke nachtrust heeft. Voor de boxsprings met topper matrassen zijn er speciale extra lange topper hoeslakens.

Extra lange hoeslakens

Extra lange hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met een lengte van 210 of 220 cm. Steeds meer bedden in Nederland hebben deze lengte. De hoeslakens zijn van de merken Romanette en Damai. De Romanette hoeslakens hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De hoeslakens van Damai zijn van de beste kwaliteit en worden voor u op maat gemaakt en hebben daarom een iets langere levertijd.

Extra grote hoeslakens

Vind u het heerlijk om 's avonds tijdens de wintermaanden in een bed te kruipen met een groot hoeslaken? Wij ook! En daarom hebben wij in ons assortiment extra grote maten hoeslakens verkrijgbaar voor iedereen die er een wilt. Denk bij extra grote maten aan bijvoorbeeld 240x240. Uw hele matras zal goed bedekt zijn dankzij het grote hoeslaken.