Junior Dekbedovertrek

Junior dekbedovertrekken zijn er in verschillende kleuren en materialen. Onderstaande junior dekbedovertrekken zijn onder andere van bekende Nederlandse kwalitatief hoogstaande merken. Bedsupply biedt onder andere een ruim assortiment in katoenen junior dekbedovertrekken. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om direct uw kinderdekbedovertrek online te bestellen.

1 - 80 van 201

 

1 - 80 van 201

Dekbedovertrek junior

Het uitgebreide assortiment junior dekbedovertrekken op Bedsupply omvat voor ieder kind wat wils. De dekbedovertrekken zijn voorzien van vrolijke, speelse prints en afbeeldingen waardoor uw kind met plezier naar bed gaat. De collectie dekbedovertrekken omvat diverse maten, waaronder overtrekken van 140x200/220 en van 120x150. De dekbedovertrekken die u vindt op Bedsupply zijn afkomstig van bekende merken, zoals SNURK en Duimelot. Gebruik de filters aan de linkerzijde mo het dekbedovertrek te vinden dat bij uw kind past.


Junior dekbedovertrek 120x150

Een junior dekbedovertrek wordt hoofdzakelijk in de maat 120x150 cm gemaakt. Dit zijn afmetingen die uitstekend op een peuterbed passen en uiteraard perfect om een dekbed in de maat 120x150 cm gaat. Mocht u nog een dekbed hebben in de maat 100x135 cm dan past een dekbedovertrek van 120x150 cm hier ook prima omheen, echter blijft er dan wel wat ruimte over. Het assortiment is zeer ruim op Bedsupply, dus bestel snel!