Menu
Menu
Kleur
Maat
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Studio Ditte Dekbedovertrek

Studio Ditte Dekbedovertrek

De dekbedovertrekken van Studio Ditte zijn gebaseerd op verlangens, dromen en emoties. Hierdoor zijn deze voorzien van prachtige designs die gegarandeerd goed in de smaak zullen vallen bij uw kleine. Studio Ditte is een merk van Nederlandse bodem dat zich op de kaart heeft weten te zetten dankzij haar dekbedovertrekken van hoogwaardige kwaliteit. Studio Ditte dekbedovertrekken zijn zacht, stevig en hebben een uniek design. Perfect om lekker onder weg te dromen.

Dekbedovertrek studio ditte

Met een dekbedovertrek van Studio Ditte kan uw kindje heerlijk wegdromen. De dekbedovertrekken van dit kwaliteitsmerk zijn namelijk voorzien van vrolijke designs van dieren, auto's, raketten en nog veel meer. Ieder Studio Ditte dekbedovertrek wordt geïnspireerd op dromen en verlangens van kinderen en de dekbedovertrekken vallen dan ook niet voor niets erg goed in de smaak bij deze groep. Fleur de kinderkamer in een handomdraai helemaal op met een Studio Ditte dekbedovertrek.

Studio Ditte dekbedovertrek 120x150

Een beddengoed merk dat zich richt op kinderen is Studio Ditte. Zoals ze zelf zeggen hebben ze een ware passie voor het ontwikkelen van het beddengoed. Zo ook dekbedovertrekken. Met leuke vrolijke printjes en figuren valt het beddengoed erg op. In ons assortiment vind u dekbedovertrekken van die vrolijke merk in diverse maten. Zo ook 140 x 200 cm. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welk dekbedovertrek bij uw kind past.