Kinderdekbedovertrek

Kinderdekbedovertrekken uit onze collectie zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en leuke prints. U vindt bij ons kinderdekbedovertrekken van verschillende materialen, zodat ons assortiment voor iedere slaper wat wils omvat. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zoals een maat voor een ledikant (100x135cm, 100x140cm, 100x150cm of 120x150cm) of een 1-persoonsbed (140x200/220cm). Daarnaast heeft Bedsupply een ruim assortiment in dekbedovertrekken voor volwassenen, welke u kunt vinden op onze algemene dekbedovertrek-pagina.

1 - 80 van 199

 

1 - 80 van 199

Dekbedovertrek kind

Bedsupply heeft een uitgebreide collectie kinderdekbedovertrekken van verschillende kwaliteitsmerken. Deze zijn voor zowel jongens als meisjes verkrijgbaar. De dekbedovertrekken voor kinderen zijn veelal voorzien van vrolijke, kleurrijke of stoere dessins voor in de kinderkamer. Dankzij het brede aanbod kinderdekbedovertrekken is er altijd wel een waar uw kind blij van wordt. De dekbedovertrekken voor kinderen zijn van verschillende materialen en ook maten verkrijgbaar.


Peuterdekbedovertrek

Speciaal voor peuters heeft Bedsupply ook peuterdekbedovertrekken. Deze onderscheiden zich van kinderdekbedovertrekken doordat deze vooral in de maat 120x150cm verkrijgbaar zijn. Neem snel een kijkje in het grote assortiment met daarin onder andere Studio Ditte en Duimelot!