Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek 100x135

Dekbedovertrekken met een afmeting van 100x135 centimeter zijn geschikt voor een ledikant. In het ruime assortiment dekbedovertrekken voor ledikanten vindt u dessins voor jongens en meiden. Deze dekbedovertrekken hebben leuke, speelse prints waardoor uw kindje met plezier naar bed gaat. De dekbedovertrekken die u vindt op Bedsupply zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden lang slaapcomfort.

100x135 Dekbedovertrek

Ontdek het assortiment met dekbedovertrekken van 100x135, en u zult een dekbedovertrek voor uw kind vinden. In het brede assortiment kunt u kiezen uit verschillende topmerken, zoals Studio Ditte, maar ook uit vele verschillende kleuren en designs. Daarnaast kiest u bij Bedsupply altijd voor een dekbedovertrek van hoge kwaliteit, wat het slapen comfortabeler én succesvoller maakt.

Ledikant dekbedovertrek 100x135

Een ledikant dekbedovertrek is 100 bij 135, wat betekent dat deze 100 centimeter breed zijn en 135 centimeter lang. Dus gaat uw kind over naar een ledikantje? Kies dan alvast het dekbed en bestel tegelijk een ledikant dekbedovertrek bij Bedsupply. Beschikbaar in verschillende kleuren en prints, om zo goed aan te sluiten bij de kinderkamer.