Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Maat
Merk
Soort
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dekbedovertrek 100x135

Dekbedovertrekken met een afmeting van 100x135 centimeter zijn geschikt voor een ledikant. In het ruime assortiment dekbedovertrekken voor ledikanten vindt u dessins voor jongens en meiden. Deze dekbedovertrekken hebben leuke, speelse prints waardoor uw kindje met plezier naar bed gaat. De dekbedovertrekken die u vindt op Bedsupply zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden lang slaapcomfort.

100x135 Dekbedovertrek

In het uitgebreide assortiment 100x135 dekbedovertrekken op Bedsupply vindt u voor ieder kind wat wils. De dekbedovertrekken zijn afkomstig van gerenommeerde merken, waaronder Briljant en Studio Ditte. Door de hoge kwaliteit van de overtrekken gaan deze tot wel jarenlang mee! Gebruik de filters aan de linkerzijde om het dekbedovertrek te vinden dat bij de kamer van uw kind past.

Ledikant dekbedovertrek 100x135

Zoals de benaming het ook al zegt, is een overtrek in de maat 100x135 geschikt voor een ledikant. Gaat uw kind dus net over naar een ledikant, dan begint u met een dekbed en dekbedovertrek van 100 x 135 cm. Hierin heeft Bedsupply een zeer mooi assortiment in verschillende kleuren en prints, waardoor het overtrek perfect bij iedere kinderkamer kan passen!