Menu
Menu
-
-
Type Dekbed
Materiaal
Vulling
Kleur
Maat
Merk
Warmte Klasse
i
Serie
Keurmerken
Prijs
Levertijd
Korting

Donsdeken

Donsdekens staan bekend om de isolerende werking, maar werken tevens ventilerend waardoor u het niet té warm krijgt gedurende de nacht. Een donzen dekbed is licht van gewicht en is hierdoor erg comfortabel om onder te liggen. Donzen dekbedden kunnen gevuld zijn met eenden- of ganzendons. Ganzendons is minder zwaar dan eendendons, en heeft een meer isolerende werking. Hieronder ziet u het uitgebreide assortiment donsdekens van Bedsupply.

Donsdeken 240x220

Een donsdeken is veelal van zeer hoge kwaliteit, omdat deze erg licht van gewicht zijn en een isolerende werking hebben. Omdat de donsdekens een vochtregulerende werking hebben, wordt het niet klam gedurende de nacht. Het dekbed valt soepel om het lijf voor optimaal slaapcomfort. Op Bedsupply vindt u een ruim assortiment donzen dekens van gerenommeerde kwaliteitsmerken, waaronder Silvana, Ducky Dons en Heckett and Lane. De populaire maat 240 x 220 donsdeken is een van de vele maten waarin het donsdeken verkrijgbaar is.

Donsdeken 200x200

Heeft u het ´s nachts wel eens koud? Schaf dan een van onze donsdekens aan en kruip 's avonds heerlijk onder de comfortabele en warme 200 x 200 donsdekens. Dit formaat deken is ideaal voor een twijfelaar. Veelal hebben de donsdekens een bepaalde vulling, waardoor u het deken het hele jaar door kan gebruiken.