Menu
Menu

All Year Light Dekbed Silvana Temprite Tuvalu

249
Kies hier de maat van het dekbed:
Maatadvies
i
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Voordeelbundel

All Year Light Dekbed Silvana Temprite Tuvalu + Speaker Fresh 'n Rebel Rockbox Bold XS Steel Blue
All Year Light Dekbed Silvana Temprite Tuvalu
↑ Selecteer optie
Speaker Fresh 'n Rebel Rockbox Bold XS Steel Blue
+
Aantal
Gratis accessoire
Bestel gratis mee
€ 249,00

Productbeschrijving

Het Silvana Temprite Tuvalu Light Dekbed is een heerlijk donzen dekbed met temperatuurregulatie. Houdt u van een heerlijk licht donzen dekbed dat u perfect op constante temperatuur brengt, dan is de Tuvalu-light het perfecte dekbed voor u. De tijk van het dekbed bestaat uit wee lagen. De eerste laag is van 100% katoen, daarnaast is deze laag behandeld tegen huisstofmijt. De tweede laag van de tijk is gemaakt van 100% Outlast. Dit innovatieve materiaal zorgt ervoor dat je het nooit meer te koud of te warm hebt. Ook ideaal wanneer je het altijd veel kouder of warmer hebt dan je partner. De vulling van het dekbed bestaat uit 90% witte Europese eendendons.

DIS-TUV

Het Dekbed Informatie Systeem (DIS) is ontwikkeld door TUV samen met dekbedfabrikanten. De objectieve productbeoordeling in 10 vaste definities biedt de consument maximale zekerheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid om een betere keuze te kunnen maken. Het garandeert ook dat een product volgens de Europese wetgeving vervaardigd is en volgens het uniforme reglement van TUV is getest.

Over Silvana

Silvana heeft de overtuiging dat een goede nachtrust essentieel is voor ieder mens om gezond door het leven te gaan. Daarom zorgt Silvana continue voor de verbetering van haar slaapproducten. De persoonlijke keuze die dit merk biedt zorgt ervoor dat Silvana aan de verschillende behoeftes van de consument kan voldoen. Silvana staat vooral bekend om haar uitstekende kwaliteit van ondersteunende hoofdkussens en dekbedden met climate control.

Specificaties

All Year Light Dekbed
Merk
Silvana
Model
Tuvalu
Warmte Klasse
4 (koelste)
Tijk
Katoen en Outlast
Vulling
90% witte Europese eendendons
Kan worden gewassen op 60 graden
RDS Certified; 100% verantwoord dons

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling