Hoeslaken

hoeslaken kopen

Bedsupply heeft de grootste online collectie hoeslakens en matrasbeschermers van de beste merken, zoals Damai, Cevilit, Briljant en Romanette. Zo biedt ons assortiment speciale hoeslakens die geschikt zijn voor split toppers, boxsprings en waterbedden. Naast een normaal hoes laken kunt u bij ons dus ook een topper hoeslaken, matrasbeschermer of molton vinden. Bedsupply heeft een zeer uitgebreid assortiment aan maten, waaronder 120x200cm en 180x210cm. Daarnaast is het scala aan kleuren enorm, zodat u uw hoeslaken perfect af kunt stemmen op uw dekbedovertrek!

161 - 240 van 1158

 

161 - 240 van 1158

Hoeslakens

Een hoeslaken is veel belangrijker dan u waarschijnlijk denkt. U bent namelijk de gehele nacht in aanraking met uw hoeslaken, waardoor de keuze van het materiaal en kwaliteit van belang is. Het kan uw nachtrust maken of breken. Daarnaast kunt u uw bed, en daarmee direct ook uw slaapkamer, een hele nieuwe uitstraling geven door een passende kleur hoes laken aan te schaffen! Het assortiment hoeslakens van Bedsupply is gigantisch en bestaat uit hoes lakens van topkwaliteit in verschillende prijsklassen. Heeft u dus een iets kleiner budget? Geen enkel probleem! Gebruik de prijsfilter aan de linkerkant en u kunt zo een hoeslaken vinden wat aan uw prijswensen voldoet.


Hoeslaken topper

Een hoeslaken voor een topper is geschikt voor een topdek- of topper matras, wat op een boxspring ligt. Deze topper hoeslakens hebben een lage hoogte van 10cm, waardoor deze perfect om het dunne topdekmatras passen.


Split topper hoeslaken

Een split topper hoeslaken is een hoeslaken speciaal voor een topper of topdekmatras, welke vaak op een boxspring ligt. Het verschil met een normaal topper hoeslakens is dat deze een inkeping aan de bovenkant heeft. Dit is ideaal wanneer u een boxspring heeft waarvan de hoofdeinden onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar zijn. Naast deze hoeslakens heeft Bedsupply tevens dubbele split topper hoeslakens voor u.


Hoeslaken 120x200

Een hoeslaken in de maat 120x200 cm is de perfecte maat voor een matras in de twijfelaar maat. Deze maat zit tussen een éénpersoons en een tweepersoons maat in en is niet eenvoudig te verkrijgen. Deze maat is dan ook niet voor niets een maat die enorm veel gezocht wordt. Bij Bedsupply vindt u daarentegen een enorm groot assortiment in deze hoeslakens!


Hoeslaken 180x210

De afmetingen 180x210 cm horen bij een hoeslaken dat geschikt is voor een matras in de lits-jumeaux maat. Deze afmeting is nog groter dan een reguliere 2-persoons maat. Deze maat hoeslakens zijn zeer gebruikelijk voor normale matrassen, maar ook voor toppers of split toppers. Hierin heeft Bedsupply een zeer groot assortiment, dus bestel snel!


Hoeslaken 180x220

Naast hoeslakens in de maat 180 x 210 cm, heeft Bedsupply ook een enorm groot assortiment in de maat 180x220 cm. Deze maten komen ook overeen met lits-jumeaux matrassen en zijn veelal te verkrijgen voor normale matrassen, maar ook voor onder andere topdekmatrassen en splittoppers!


Jersey hoeslaken

Het meest verkochte materiaal hoeslakens is een jersey hoeslaken. Jersey is gemaakt van een katoenen stof, maar onderscheid zich door de manier van weven. Dit zorgt er namelijk voor dat de stof zeer rekbaar is. U zult dan ook zien dat de jersey matrasovertrekken op matrassen van verschillende maten te bevestigen zijn.


Matrasbeschermer of Molton

Bent u op zoek naar een matrasbeschermer of molton? Bedsupply heeft een enorm groot assortiment in maten en merken voor u. Daarnaast kunt u een matrasbeschermer, in de volksmond ook wel molton genoemd, voor verschillende matrassen vinden. Zo kunt u hier een molton voor een topper of split topper vinden.


Hoeslakens van topmerken

Bent u op zoek naar een bepaald merk hoeslaken? Grote kans dat u bij Bedsupply aan het juiste adres bent, want het aantal merken in matrasovertrekken is enorm! Zo kunt u kiezen uit topmerken als Damai, Romanette, Cinderella, Essenza, Briljant, Cascina Colorini en nog veel meer. Al deze merken zijn van topkwaliteit welke jarenlang mee zullen gaan.


Hulp nodig bij het kopen van uw hoeslaken?

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog altijd hulp nodig bij het kiezen van uw hoeslaken? Geen enkel probleem, speciaal voor u hebben wij ook een stappenplan voor het kopen van een hoeslaken gemaakt. Deze helpt u perfect met het kiezen van het hoeslaken, matrasovertrek of bedrok dat bij u en uw matras aansluit. Mocht u hierna nog altijd vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd onze klantenservice bellen of mailen. Zij zullen u vervolgens voorzien van passende informatie!


Andere types: Andere maten: Andere materialen: