Badjas

Wanneer u lekker lang in bad heeft gezeten of na een ochtend uitslapen uit bed stapt, is het natuurlijk heerlijk om dan direct in een mooie zachte badjas te kruipen. In ons assortiment badjassen vindt u daarom verschillende soorten badjassen voor mannen, vrouwen en kinderen. U heeft een ruime keus uit badjassen van merken zoals Marc O'Polo, Pip Studio, Esprit, Aquanova, Cawo en nog veel meer. Op deze pagina bekijkt u de volledige collectie!

1 - 80 van 417

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 417

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Kimono

Een heerlijke zachte badjas maakt elke ochtend een stukje beter. Rustig ontbijten of lekker op bank hangen is natuurlijk het allerfijnst in uw favorieten badjas. Naast comfort moet de ochtendjas en natuurlijk ook mooi uit zijn. Neem daarom een kijkje tussen de leukste merken voor mooie badjassen die bij u passen.


De badjassen van Pip Studio

Pip Studio is een merk met het motto 'Happy Products for Happy People'. Pip Studio ontwerpt de mooiste kleurrijke producten met schattige motieven. Dankzij fijne materialen met een hoogwaardige kwaliteit gaan de badjassen lang mee en zitten ze heerlijk. Een badjas waar u blij van wordt.


Badjassen van Marc O'Polo

Dit Zweedse merk wordt gekenmerkt door de duidelijke voorkeur voor natuurlijke materialen. Marc O'Polo heeft casual en urban uitstraling. De producten worden met veel zorg en aandacht ontwikkeld waardoor de badjassen een hoogwaardige kwaliteit hebben.


Badjassen van Heckett & Lane

De badjassen van dit Nederlandse merk zijn lekker warm en comfortabel. Het merk biedt stijl, luxe en kwaliteit. Ook Heckett and Lane maken gebruik van zeer goede materialen waardoor de badjassen jaren lang mee zullen gaan.